Medewerkers aan het woord

Wij zijn trots op onze collega’s!

Anja en Bart stellen zichzelf graag aan je voor.

Bart en Anja

Anja van Brugge, Beleidsmedewerker team Facilitair

"Ruimte voor professionele doelen en persoonlijke kansen, zo blijft het interessant”

Wie ben je?

Ik ben Anja van Brugge, 29 jaar en werk 4 jaar bij de gemeente. Ik ben begonnen als managementassistent en nu werkzaam als Facilitair Beleidsmedewerker, terug naar mijn roots!

Wat doe je?

In mijn rol zorg ik er samen met team Facilitair voor dat intern alles op rolletjes loopt. Wij ontzorgen onze collega’s zodat zij zich volledig kunnen richten op de inwoners, ondernemers en instellingen van deze mooie stad!

Waarom gemeente Den Helder?

Werken in de stad waar ik woonachtig ben, met maatschappelijke betrokkenheid was voor mij doorslaggevend. Wat mij aanspreekt, is de vrijheid bij het uitvoeren van je werk binnen de geschetste kaders. Er is ruimte voor professionele doelen en persoonlijke kansen, zo blijft het interessant. Kijkend naar de ontwikkelingen in deze stad, voel ik mij trotse inwoner en werknemer!

Bart van der Willik, Projectleider team Openbare Ruimte

“De aarde is een mooie plek, ik hou dat graag zo”

Wie ben je?

Ik ben Bart van der Willik en ben al ruim 13 jaar met veel plezier werkzaam bij de gemeente Den Helder.

Wat doe je?

Als projectleider begeleid ik al jaren projecten in de openbare ruimte. Het gaat voornamelijk om de aanleg en reconstructie van allerlei infrastructuur en voorzieningen voor stedelijk water en de afvalwaterketen. De laatste jaren ligt de nadruk sterker op de opgave om in een hele buurt al het onderhoud weg te werken en de buurt klaar te maken voor de toekomst. Hierbij worden het ontwerpproces, bewonersparticipatie en klimaatadaptatie belangrijkere thema’s.

Waarom gemeente Den Helder?

Creatief, gericht op samenwerken, loyaal aan de klus en sterk in de analyse ga ik graag, met collegae en stakeholders van idee naar realisatie. De nieuwe organisatie indeling van de gemeente Den Helder zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt. Hierdoor is er ruimte voor initiatief en het oppakken van nieuwe ideeën. Daar is een gezonde dosis zelfstandigheid voor nodig. Het is niet voor niets dat lef één van de kernwaarden van onze gemeente is!