Medewerkers aan het woord

Wij zijn trots op onze collega’s!

Bij de gemeente Den Helder werken ruim 500 medewerkers. Divers in achtergrond, vakgebied en functie. Samen zetten wij ons dagelijks in voor de inwoners en ondernemers van Den Helder. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden lef, vertrouwen en trots. Hoe het werk eruit ziet en wat het werk leukt maakt is moeilijk samen te vatten in een paar regels. We laten dit liever vertellen door onze collega’s.

'Het is de toon die de muziek maakt'

Auto's van handhaving voor stadhuis

Sandra is sinds 2020 buitengewoon opsporingsambtenaar (boa). Ik vind het fijn om onderdeel te zijn van een team dat het verschil maakt in de stad op het gebied van veiligheid.  

Meer over 'Het is de toon die de muziek maakt'

Van stage tot vaste baan

peter-marieke

Wie de sprong waagt…kan zomaar net als Iris Brinkman in één van de teams bij onze gemeente terechtkomen. Ze voert nu een afstudeeropdracht uit en werkt parttime als consulent Participatie.

Meer over 'Van stage tot vaste baan'

Gemeente heeft veel te bieden

peter-marieke

Sinds een half jaar werkt Peter Osinga als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bij onze gemeente. Peter: Deze gemeente heeft gewoon veel te bieden.

Meer over 'Gemeente heeft veel te bieden'

Inzetten voor de samenleving

alies-bijker

Alies Bijker is geboren en getogen in Den Helder én ze woont vlak bij Willemsoord. Alies: Het belangrijkste is dat ik me kan inzetten voor de samenleving.

Meer over 'Inzetten voor de samenleving'