Proclaimer

De gemeente Den Helder is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om onze website actueel te houden en u de juiste informatie te geven. De gemeente heeft de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze en naar beste kunnen samengesteld.

Fouten of onvolledige informatie

Komt u toch iets tegen dat niet duidelijk, onjuist of verouderd is? Of mist u informatie op onze website? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen via www.denhelder.nl/e-mail. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Links naar andere websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Als u op een hyperlink naar zo’n externe site klikt, verlaat u de website van de gemeente Den Helder en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor die site gelden. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Mag u onze informatie gebruiken?

De teksten op deze website zijn van de gemeente. U mag deze informatie ook gebruiken. Geef dan wel aan dat u informatie van ons gebruikt. Het beeldmateriaal op onze website mag u niet zomaar gebruiken. Dit zijn de logo’s, foto’s en filmpjes. Hiervoor moet u ons eerst vragen of dit mag. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar communicatie@denhelder.nl.

Iconen op deze website

De iconen op deze website zijn gemaakt door:

  1. Opengemeenten. De gemeente Den Helder heeft de kleuren van de iconen veranderd. Van de iconen kunt u de licentie van Opengemeenten bekijken.
  2. Fontawesome. De gemeente Den Helder heeft de kleuren van de iconen veranderd. Van de iconen kunt u de licentie van Fontawesome bekijken.