Handleiding 'Hoe werkt Mijn Inkomen?' met bijzondere bijstand

Ontvangt u bijzondere bijstand van de gemeente Den Helder? Bekijk dan hieronder de handleiding voor de website Mijn Inkomen.

Mijn Inkomen geschikt voor alle apparaten

U kunt Mijn Inkomen  op alle apparaten gebruiken. Zowel op de laptop, vaste computer, tablet als smartphone. Het scherm ziet er op verschillende apparaten anders uit, maar de functies zijn gelijk.

Inloggen

Om in te loggen, gaat u naar www.denhelder.nl/mijninkomen. Daar logt u in met uw DigiD.

DigiD is een inlogcode voor websites van de overheid en de zorg. Kijk voor uitleg op: http://digid.uabc.nl (meertalig). Een DigiD aanvragen kan via www.digid.nl.

Startpagina

 Als u bent ingelogd komt u op het startscherm van ‘Mijn Inkomen’. Via de afbeeldingen in het midden kunt u rechtstreeks naar betalingen en uitkeringsspecificaties.

Startpagina-mijninkomen

Wanneer u ‘Mijn Inkomen’ opent op een smartphone ziet het scherm er iets anders uit. Via de drie streepjes bovenin en de pijltjes opent u het menu.

Scherm startpagina mobiel

Overzicht betalingen

Hier krijgt u een overzicht van alle maanden van de afgelopen zes jaar. Klik op een maand om de betaalspecificatie Bijzondere bijstand van die maand in te zien.

Scherm overzicht betalingen

Mijn profiel

Onder mijn profiel ziet u een overzicht van uw gegevens zoals die bij de gemeente bekend zijn. Door op ‘aanpassen’ te klikken kunt u uw e-mailadres of telefoonnummer aanpassen.

Scherm mijn profiel