Vestigingsmogelijkheden

Den Helder heeft meerdere locaties voor de vestiging van verschillende soorten bedrijven. De vaak directe ligging aan de zeehaven en luchthaven biedt daarbij specifieke kansen.

Kaart met bedrijventerreinen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vestiging of uitbreiding van uw bedrijf in Den Helder? Kijk op www.bedrijvenloketkopvannoordholland.nl of neem contact op met de adviseur van de gemeente Den Helder.

Ondernemersplein

Op het Ondernemersplein vindt u alles wat u moet weten en regelen bij het ondernemen. Informatie van de Kamer van Koophandel en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland makkelijk en overzichtelijk op één centrale plek. Het Ondernemersplein vindt u op ondernemersplein.kvk.nl.

Bestemmingsplan

Wilt u weten of u op een bepaalde plek in de gemeente Den Helder mag bouwen of verbouwen. Of u in een bepaald pand een winkel of café mag openen? Of u zich mag vestigen op een bepaald terrein? Dat kunt u bekijken in een bestemmingsplan. Een bestemmingsplan geeft aan hoe de grond gebruikt mag worden en wat op de grond gebouwd mag worden. U kunt de meeste bestemmingsplannen bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.