Bespaar op uw energiekosten

Laag inkomen? Dan kunt u gratis advies krijgen over uw energiecontract en energieaanbod via Goedkope Energie.

De prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Wat kunt u doen om uw kosten toch zo laag mogelijk te houden? Gemeente Den Helder geeft mensen met een kleine beurs (inkomen tot maximaal 120% van het sociaal minimum) nu de mogelijkheid om advies te krijgen over hun huidige energiecontract en het energieaanbod via Goedkope Energie.

Op www.gezondverzekerd.nl krijgt u tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. Ook vindt u hier informatie of kunt u in gesprek over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl geeft u persoonlijk advies.

Voordelen van Goedkope energie

Is het voordeliger voor u om over te stappen? Dan biedt Gezondverzekerd.nl samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten met vaste tarieven aan. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Als u overstapt via www.gezondverzekerd.nl.
dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. Er zijn speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope Energie helpt u met het beste advies voor uw situatie. Ga dus naar www.gezondverzekerd.nl voor een advies. Hier kunt u ook bekijken hoe u het beste op uw energiekosten kunt besparen. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389.