Trouwlocatie kiezen

In de gemeente Den Helder zijn prachtige plekken om te trouwen. U kunt kiezen voor een door de gemeente aangewezen locatie. Of zelf een locatie kiezen die door de gemeente moet worden goedgekeurd.

De trouwlocaties die door de gemeente zijn aangewezen, vindt u hieronder. Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Dan moeten u en de eigenaar/beheerder van de locatie een verzoek doen om als eenmalige trouwlocatie te worden aangewezen. Dit kost € 48,-. De locatie moet voldoen aan de algemene voorwaarden en richtlijnen huwelijkslocatie. In dat document leest u ook hoe u de aanvraag moet doen.

Trouwlocatie doorgeven

Geef de locatie door bij het melden van uw huwelijk of partnerschap. Of maak een afspraak voor het doorgeven van de locatie. Bel voor een afspraak naar 14 0223 (maandag tot en met vrijdag 8.30 - 17.00 uur).

Trouwlocaties

De gemeente heeft zelf 1 trouwlocatie:

  • Trouwzaal stadhuis (maandag tot en met vrijdag)

Ook heeft de gemeente onderstaande trouwlocaties aangewezen. Neem voor meer informatie contact op met de eigenaar van de locatie:

Geen ballonnen oplaten

In gemeente Den Helder mogen geen ballonnen worden opgelaten. Daarmee willen wij zwerfvuil tegengaan. Het gaat om ballonnen in welke vorm dan ook, bijvoorbeeld wensballonnen of geluksballonnen.