Aan de slag in Kruiszwin 1 en 2

Het einde van de werkzaamheden nadert.

Voor alle wijken in Den Helder maken we plannen voor de toekomst. Dat doen we samen met de bewoners. Ook voor Kruiszwin 1 en 2. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de voortgang en vertellen we over de aanpak.

Het is bijna zover!

Het einde van de werkzaamheden nadert. Het riool van de hofjes 11, 12, 13, 21, 22 en 23 is vervangen en de straten zijn opnieuw aangelegd. De parkeerplaatsen hebben waterdoorlatende stenen gekregen en in november 2023 worden de overige gemeentegronden beplant. De buurt ziet er weer netjes uit!

Wat is er veranderd in hofjes 11, 12 en 13?

  • Het rioolsysteem is vervangen
  • Er is nieuwe bestrating
  • De parkeerplaatsen zijn gelegd met speciale stenen. Rain(a)way en waterpasserende H20 stenen. Deze stenen zorgen ervoor dat water makkelijker wordt afgevoerd.  
    Rain(a)way en waterpasserende H20 stenen

Laatste nieuwsbrief

Het einde van de werkzaamheden nadert. Daarom sturen we geen nieuwsbrieven meer naar de bewoners van Kruiszwin 1 en 2.

Wilt u op de hoogte blijven van het project Kruiszwin 3, 4 en 5? Dan kunt u zich voor dit project aanmelden via de BouwApp zodra deze is aangemaakt. Via de website van de leverancier kunt u de Bouwapp downloaden

Medio augustus 2023 rond Haarsma de werkzaamheden af. Als alle werkzaamheden zijn beëindigd, gaat www.denhelder.nl/kruiszwin1en2 uit de lucht.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact op met Roel Spijker. Hij is tot 1 september 2023 bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur via telefoonnummer 14 0223.  U kunt ook uw vragen stellen via de BouwApp. 

Het projectteam wil u nogmaals bedanken voor uw geduld en begrip. Wij wensen u mooie en zonnige vakantiedagen toe!