Michiel Wouters krijgt zilveren erepenning van de gemeente Den Helder

Michiel Wouters heeft tijdens zijn afscheidsreceptie de zilveren erepenning van de gemeente Den Helder gekregen. Als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn bijzondere verdiensten, had het college van burgemeester en wethouders dit besloten. Michiel Wouters zilveren erepenning - aanwezigen 3

Wouters is sinds 9 juli 2018 wethouder van onze mooie gemeente en hij neemt binnenkort afscheid. Burgemeester Jan de Boer sprak mooie woorden richting hem uit. “Gedreven door het verbeteren van jouw eigen leefomgeving heb je je onder meer ingezet voor stedelijke vernieuwing, het stadshart, Willemsoord, Zeestad, de detailhandel en de horeca. De resultaten mogen er zijn. Steeds vaker horen we reacties van bezoekers die positief verrast zijn door wat ze hier aantreffen. Er zijn tal van voorbeelden, zoals verschillende gevelrenovatieprojecten, het versterken van een compact stadshart en de prachtige architectonische nieuwbouw in de binnenstad.” Verder noemt de burgemeester Wouters een ambassadeur voor het leven. “Hij is trots op Den Helder en waar Den Helder voor staat.” 

Wouters was zeer verguld met het verkrijgen van de zilveren erepenning en de grote opkomst. “Dat is voor mij een waardering voor wat ik hier heb gedaan. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de samenwerking.”

 

Michiel Wouters zilveren erepenning - Jan de Boer

De foto’s zijn gemaakt door Red Mouse.