Gemeente Den Helder biedt gratis telefonisch adviesgesprek aan

Speciaal voor huiseigenaren stelt onze gemeente een beperkt aantal telefonische adviesgesprekken over energiezuinig wonen beschikbaar. Zo’n gesprek kan u op weg helpen bij het energiezuiniger en comfortabeler maken van uw woning. Door de hoge energieprijzen is het verduurzamen van de woning namelijk interessanter dan ooit!

Wat houdt het telefonisch adviesgesprek in?

Tijdens een telefonisch adviesgesprek van maximaal 30 minuten neemt het Duurzaam Bouwloket samen met u de mogelijkheden door om energie te besparen in uw woning. Na afloop ontvangt u een samenvatting met daarin een stappenplan (op maat) voor het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van uw huis. 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een telefonisch adviesgesprek? Dit kan via www.duurzaambouwloket.nl/woningverbeterplan-denhelder.

Meer informatie via het Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket geeft onafhankelijk advies en begeleidt huiseigenaren naar een energiezuinige woning. De adviezen worden door onze gemeente betaald. Daarom is het voor u als inwoner helemaal gratis. Op www.duurzaambouwloket.nl/den-helder vindt u meer informatie over energiebesparende maatregelen, subsidies- en financieringen, lokale initiatieven en acties.