Den Helder schittert in de serie ‘Gebruikte Stenen’ van NH Media

Den Helder speelt binnenkort een rol in de serie "Gebruikte Stenen" van NH Media. Deze serie gaat over het industrieel erfgoed van Noord-Holland en geeft Den Helder een prominente plek in deze verhalen.

Den Helder Werkt Mee

De gemeente Den Helder en Citymarketing Den Helder hebben meegewerkt aan dit programma. Iconische locaties zoals Willemsoord, het oude postkantoor en de vuurtoren worden belicht. Bovendien zijn voor deze serie bekende inwoners van Den Helder geïnterviewd. Wethouder erfgoed Fotigui Camara: Onze stad is rijk aan industrieel erfgoed waar we trots op kunnen zijn. Deze serie brengt dit erfgoed prachtig in beeld. Ik hoop dat u er – net als ik – van zult genieten!. 

Verleden en Toekomst verbonden

"Gebruikte Stenen" biedt een kans om meer te leren over het erfgoed van Den Helder en hoe de stad zijn geschiedenis koestert en tegelijkertijd vooruitkijkt. Een serie voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe oude gebouwen een nieuw leven krijgen en hoe dat bijdraagt aan het karakter van Den Helder. 

De uitzendingen van "Gebruikte Stenen" met Den Helder in de hoofdrol zijn te bekijken op 28 maart en 25 april 2024 om 17.10 uur via het tv-kanaal van NH Media (Ziggo 707, KPN 508, ODIDO 501), met herhalingen elk half uur.