Aan de slag met energie besparen? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief

Zoekt u inspiratie om aan de slag te gaan met het energiezuinig maken van uw woning? Of wilt u meer weten over de activiteiten die wij organiseren om u hierbij te ondersteunen? Deze maand sturen wij de eerste digitale nieuwsbrief energie besparen uit. De nieuwsbrief verschijnt een aantal keer per jaar en is interessant voor u als woningeigenaar of huurder. 

Steeds meer mensen maken hun woning energiezuinig(er). Voor een warm huis met meer comfort, omdat het beter is voor het milieu of gewoon om de energierekening te verlagen. Hoe kunt u het energiezuiniger maken van uw huis het beste aanpakken? Hoe doen anderen dit? En welke financiële mogelijkheden zijn er om u hierbij te ondersteunen?

Wij brengen vanaf deze maand de digitale nieuwsbrief energie besparen uit. Deze staat vol tips over hoe u energie kunt besparen, wat wij als gemeente doen om u hierbij te helpen en voorbeelden van hoe uw buren dit aanpakken.

Wilt u nieuws over energie besparen in uw mailbox ontvangen? Meld u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief via www.denhelder.nl/nieuwsbrief-energie. U vindt daar ook eerder verstuurde nieuwsbrieven.