Team Omgeving

Team Omgeving zoekt slimme koppen, stevige persoonlijkheden en gemotiveerde teamspelers

Gemeente Den Helder maakt zich op voor de toekomst en staat voor flinke uitdagingen, zoals om van Krimp naar Groei te gaan. Daarnaast werken we aan strategische opgaven zoals woningbouw en de ontwikkeling van de haveneconomie, het Stadshart en Willemsoord. Natuurlijk zijn werkgelegenheid, regionale samenwerkingen, de energietransitie en klimaatverandering ook directe uitdagingen voor de stad aan de Noordzee en ’t Wad. Team Omgeving verbindt al deze uitdagingen en gaat ze integraal en met verve aan.

Medewerkers team omgeving

Hiervoor heeft Team Omgeving mensen nodig. Slimme koppen, stevige persoonlijkheden en gemotiveerde teamspelers. Teammanager Richard Leijen: “We hebben een heel mooi team met strategen, projectleiders, beleidsadviseurs, vastgoedbeheerders, vergunningverleners, you name it. Zij werken op de scheidslijnen van ruimtelijke en economische ontwikkeling, cultuur, sport, vrije tijd, vastgoed, planologie en vergunningen. De rode draad is de liefde voor de stad en voor het werk. Samen maken we Den Helder een stukje mooier.”

Terwijl Team Omgeving de verbetering van de leefomgeving iedere dag weer concreet maakt voor inwoners en ondernemers, is er ook heel veel ruimte voor de teamleden. Richard: “Je kunt je ontwikkelen, verder groeien en het verschil maken. We werken opgavegericht, dat betekent dat je in onze organisatie veel verantwoordelijkheid krijgt en samenwerkt aan de strategische opgaven. We kennen weinig hiërarchie, je kunt direct schakelen met iedereen in de organisatie. Dat is behoorlijk uniek voor een gemeente!”

Als jij een plek zoekt waar je volop kunt bouwen aan opgaven, projecten en programma’s, dan ben je in Den Helder aan het juiste adres. Wil je dat doen in een team waarin je je eigen pad kunt lopen, inhoudelijk kunt groeien en echt een stap kunt maken, dan is het wel in Team Omgeving.

In een veilige, collegiale omgeving werk je aan de toekomst van een bijzondere stad! En aan die van jezelf!

Onze vacatures bekijken