Partners

Sterke partners van de gemeente Den Helder zijn jouw gids op de arbeidsmarkt.

Sterke partners van de gemeente Den Helder zijn jouw gids op de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden zij informatie over wonen, recreëren en leren/ontwikkelen in en rond Den Helder. Onze partners stellen zich graag aan je voor:

Saskia, Walter en Michael

Werken in Noord-Holland Noord

“Samen zorgen wij voor jouw werkgeluk bij de overheid!”

Wat biedt Werken in Noord-Holland Noord jou?

Een carrière bij de overheid? Ontdekken waar je talenten en passies liggen? Wij van Werken in Noord-Holland Noord helpen jou daarbij! Een compleet platform met banen en stages bij de overheden in de regio. Ook bieden wij loopbaantesten en coaching. Alles voor dé baan die bij jou past.

Saskia van Putten, Projectcoördinator WiNHN

“Ook ik vond mijn droombaan via Werken in Noord-Holland Noord. De afwisseling in mijn werk, het verbinden van mensen, daar word ik nog elke dag blij van. Dat werkplezier gun ik ook jou!”

Alles weten over banen, stages, loopbaantesten en coaching: www.werkeninnoordhollandnoord.nl. Werken in Noord-Holland Noord is het platform voor jouw loopbaan bij de overheid.

Saskia van Putten van Werken in Noord-Holland Noord

Ga jij Op Kop?

“Het barst hier namelijk van de kansen!”

Leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland

Ik ben een man van de elementen. Bestand tegen weer en wind, gek op het water en altijd klaar om naar buiten te gaan. In de Kop vind ik alles wat mijn hart nodig heeft. Als mens en als ondernemer.

Walter Bisselink, ambassadeur Op Kop

“Ga net als ik ook Op Kop! Op het platform vind je bijvoorbeeld stages, vacatures en leerplekken in Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en Texel. Kansen genoeg in deze mooie regio.”

Nieuwsgierig naar stages, vacatures en leerplekken: www.opkop.nl.

Walter Bissink, ambassadeur van Op Kop

Helders Perspectief

“Stiekem wil iedereen wel wonen, werken, leren en recreëren in Den Helder.”

Het Helders Perspectief is een samenwerkingsverband tussen de Koninklijke Marine, Woningstichting Den helder, het collectieve onderwijs in Den Helder en de gemeente Den Helder. Samen met zoveel mogelijk partners promoten wij Wonen, werken, leren en recreëren in Den Helder. Om te laten zien dat hier voor een ieder kansen liggen om een waardevol bestaan op te bouwen.

Michael van Alderwegen

“Ik ben officier bij de Koninklijke Marine, uitgeleend aan de vier kopgemeenten met als taak om de match tussen vacatures en werkzoekenden te stimuleren. Wanneer jij een baan zoekt in deze regio, laat het mij weten. Ik introduceer je graag aan mijn netwerk. michael@heldersperspectief.nl.”

Nieuwsgierig om te wonen, werken en leren in Den Helder? Kijk dan ook op www.denhelder.online.

Michael van Alderwegen van de Koninklijke Marine