Voor de pers

Hieronder vindt u informatie voor journalisten: contactgegevens, laatste persberichten, algemene informatie over de gemeente en foto’s die u rechtenvrij kunt gebruiken.

Contact met woordvoerder

Wilt u een persvraag stellen? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders. Het telefoonnummer is 0223 - 678 100. Of stuur een e-mail naar communicatie@denhelder.nl. Wij helpen u graag verder!

Persberichten

Den Helder in cijfers

Op denhelder.incijfers.nl staat een selectie van gegevens in kant-en-klare dashboards. Denk aan cijfers over bevolking, wonen, economie, corona, financiën en openbare orde en veiligheid. Naast de dashboards vindt u in de databank uitgebreidere datasets, waarmee u zelf selecties kunt samenstellen. De cijfers zijn afkomstig van uiteenlopende dataleveranciers, zoals ABF Research, Alzheimer Nederland, CBS, Coelo, DUO, Kadaster, LISA, Locatus, Ministerie van BZK, Politie, Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, RVO en UWV. Met regelmaat worden de cijfers geactualiseerd.

Foto's

Onderstaande foto's kunt u rechtenvrij gebruiken. Klik op een foto om deze in het oorspronkelijke formaat te bekijken. Of download het zip-bestand van foto's burgemeester en wethouders in hoge resolutie. De foto's zijn gemaakt door Peter van Aalst.

Burgemeester De Boer

Stadshart Binnenstad Willemsoord Luchtfoto

Stadshart Binnenstad

offshore

Huisduinenen vuurtoren