Aan de slag in de Schout en Schepenenbuurt

In 2019 is samen met de bewoners een plan uitgewerkt voor de werkzaamheden in de buurt.

Voor alle wijken maken we plannen voor de toekomst. Daarin pakken we ook bestaande en toekomstige problemen in de buurt aan. Denk bijvoorbeeld aan veranderingen in het klimaat. Voor de Schout en Schepenenbuurt hebben we samen met de bewoners plannen gemaakt. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de voortgang en vertellen we over de aanpak van uw buurt.

Wat speelt er nu?

Op dit moment is het project in uitvoering. De uitvoering van het ontwerp staat gepland tussen augustus 2021 en medio augustus 2022. Groenwerkzaamheden worden gedaan in het plantseizoen. Dit zal in de herfst van 2021 en 2022 zijn. Wij verwachten dat de werkzaamheden ongeveer anderhalf jaar duren, met een uitloop van een kwartaal. De groenwerkzaamheden en de aanleg van de geveltuinen worden per fase uitgevoerd. Ze sluiten aan op de werkzaamheden aan de weg.

Aanleg van straat

Planning en uitvoering

Wilt u weten wanneer er bij u in de straat gewerkt wordt? Neem dn contact op met de aannemer A. Faber BV. De uitvoerder is de heer D. Kiewied en te bereiken op 06-103 682 64.

Presentatietekening

De plannen zijn uitgewerkt in de ontwerptekening Schout en Schepenenbuurt (pdf).

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bel dan naar Chantal Tatipata, telefoonnummer 14 0223. Zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10 tot 15 uur.