Den Helder – Mijn Zorg

Via ‘Den Helder – Mijn Zorg’ heeft u toegang tot uw persoonlijke internetpagina (PIP) voor het sociaal domein.

Hieronder vindt u algemene informatie over ‘Den Helder – Mijn Zorg’, daarnaast vindt u hier de informatie wat u kunt met ‘Den Helder – Mijn Zorg’.

Wat is 'Den Helder – Mijn Zorg’ ?

Via ‘Den Helder – Mijn Zorg’ heeft u toegang tot uw persoonlijke internetpagina (PIP). Een persoonlijke internetpagina is een veilige en betrouwbare omgeving op internet waarin u zaken kunt doen met de overheid.

Inloggen op Den Helder - Mijn Zorg

Heeft u nog geen DigiD? Nu DigiD aanvragen.

Inloggen

Als u op de knop ‘Inloggen op Den helder – Mijn Zorg’ klikt, komt u op de inlogpagina. Daar logt u in met uw DigiD.

Startpagina

Als u bent ingelogd komt u op uw eigen persoonlijke startpagina van Mijn Zorg. U ziet daarop informatie die de Wmo- of jeugdconsulent belangrijk vindt om met u te delen. Bijvoorbeeld:

  • stukken van de algemene dossierinformatie
  • uw bekende contactpersonen binnen de gemeente
  • Uw gegevens uit de BRP (Basisregistratie Personen) die bij ons bekend zijn.

Deze informatie kunt u aanvullen met uw persoonlijke gegevens. Bijvoorbeeld uw telefoonnummer(s) of e-mailadres.

Persoonlijke tijdlijn

Op uw persoonlijke tijdlijn ziet u de contactmomenten die u heeft gehad met de gemeente. De consulent van de gemeente kan ook bepaalde acties naar aanleiding van gestelde doelen met u delen op uw tijdlijn. U kunt deze acties op uw tijdlijn openen en aanvullen met een opmerking. Ook kunt u aangeven dat u de actie heeft uitgevoerd.

Documenten

U ziet de documenten die voor uw beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld het onderzoeksrapport of het gesprek- en adviesverslag. U kunt de documenten openen en lezen. Ook kunt u voor ieder document laten weten of u akkoord bent of niet. Bij deze beoordeling kunt u een opmerking sturen naar de consulent van de gemeente.

Geen informatie zichtbaar?

Als de consulent besluit geen informatie met u te delen, dan ziet u ook geen informatie.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met de gemeente, telefoonnummer 14 0223 (maandag tot en met vrijdag, 9.30 - 12.00 uur).