IOAZ-uitkering aanvragen

Bent u een zelfstandige ondernemer tussen de 55 jaar en de AOW-leeftijd? En denkt u erover om te stoppen met uw bedrijf of te verkopen omdat u onvoldoende inkomen heeft? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een IOAZ-uitkering.

Heeft u recht op IAOZ?

Op overheid.nl vind u de voorwaarden waar u aan moet voldoen.

Gesprek

Het Zelfstandigenloket van Halte Werk voert de regeling uit.

Wilt u meer weten over de IOAZ-regeling? En wilt u weten of u mogelijk in aanmerking komt voor financiële bijstand aan zelfstandigen? Dan adviseren wij u om eerst met DigiD een gesprek aan te vragen op www.haltewerk.nl. Daarna weet u direct of u bij Halte Werk Zelfstandigenloket aan het juiste adres bent.

Halte Werk Zelfstandigenloket kan u daarna zo goed mogelijk van dienst zijn. Na het invullen van het formulier wordt spoedig contact met u opgenomen en wordt u uitgenodigd voor een gesprek. In principe vindt dit gesprek plaats bij de gemeente Den Helder.

Vragen?

Het Halte Werk Zelfstandigenloket is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Neem contact op via het telefoonnummer 14 072. Of stuur een e-mail naar zelfstandigenloket@haltewerk.nl. Vermeld hierbij altijd uw naam, woonplaats en telefoonnummer.