Op dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Ook kan uw online aanvraag of melding vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bespaar op uw energiekosten

Laag inkomen? Dan kunt u gratis advies krijgen over uw energiecontract en energieaanbod via Goedkope Energie.

De prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Wat kunt u doen om uw kosten toch zo laag mogelijk te houden? Gemeente Den Helder geeft mensen met een kleine beurs (inkomen tot maximaal 120% van het sociaal minimum) nu de mogelijkheid om advies te krijgen over hun huidige energiecontract en het energieaanbod via Goedkope Energie.

Op www.gezondverzekerd.nl geeft Gezondverzekerd.nl - Goedkope Energie tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. Ook vindt u hier informatie of kunt u in gesprek over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl - Goedkope Energie geeft u persoonlijk advies.

Voordelen van Goedkope energie

Is het voordeliger voor u om over te stappen? Dan biedt Gezondverzekerd.nl - Goedkope Energie samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten met vaste tarieven aan. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Als u overstapt via www.gezondverzekerd.nl.
dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. Er zijn speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope Energie helpt u met het beste advies voor uw situatie. Ga dus naar www.gezondverzekerd.nl voor een advies. Hier kunt u ook bekijken hoe u het beste op uw energiekosten kunt besparen. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389.