Wilt u ook uw woning verduurzamen? Doe dan mee met de inkoopactie

De komende weken organiseert onze gemeente een inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Tijdens deze inkoopactie kunnen woningeigenaren verschillende energiebesparende maatregelen inkopen, zoals zonnepanelen, dakisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en warmtepompen. U ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat. Bij sommige isolatiemaatregelen ontvangt u het advies en een offerte na een woninginspectie door een onafhankelijke vakman. Tijdens de actie werkt onze gemeente samen met het bedrijf Winst uit je woning.

Online informatieavond

Om de inkoopactie toe te lichten en u de mogelijkheid te geven om vragen te stellen, organiseren we op 28 mei 2024 een online informatieavond. De experts van Winst uit je woning vertellen daarbij alles over de inkoopactie, energiebesparende maatregelen en financieringsmogelijkheden. De informatieavond start om 19:30 uur en duurt ongeveer een uur.

Wilt u de online informatieavond bijwonen? Meldt u zich dan gratis en vrijblijvend aan voor de inkoopactie via www.winstuitjewoning.nl/denhelder/inkoopactie.