Website ingesprek.denhelder.nl heeft een nieuw jasje

We willen samen met inwoners van Den Helder werken aan de toekomst van de stad. Met uw inbreng kunnen wij betere plannen maken en besluiten nemen. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Op ingesprek.denhelder.nl kan dat ook online. Op deze website kunt u samen met de gemeente, inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek over projecten in onze gemeente. Door met elkaar in gesprek te gaan krijgen we een idee van wat u belangrijk vindt. Met uw hulp kunnen we betere plannen maken. Zo maken we samen de gemeente Den Helder nog mooier!

ingesprek

Nieuwe vormgeving

Per 1 februari 2024 verandert het uiterlijk van ingesprek.denhelder.nl. De website gaat er wat anders uitzien. Dit komt omdat een nieuw bedrijf het ontwerp van de site heeft gemaakt. 

Ook meedenken en meedoen?

Ga naar ingesprek.denhelder.nl en begin met verkennen. Blader door de verschillende pagina’s, of gebruik de zoekfunctie om specifieke informatie te vinden. En vergeet niet om u aan te melden. U kunt dan zelf actief meedoen en meedenken.

En heeft u al een account op ingesprek.denhelder.nl? Dan hoeft u alleen maar opnieuw in te loggen. Overigens kunt u ook zonder account de site bekijken en meedoen aan sommige projecten. 

We hopen dat u net zo enthousiast bent over onze vernieuwde website als wij.