Verkiezing Jutter van het Jaar 2022

Vanwege de eerdere coronamaatregelen kon de verkiezing Jutter van het Jaar tot twee keer toe niet door gaan. Maar gelukkig kan dit nu wel weer. Eenentwintig keer is de titel Jutter van het Jaar al uitgereikt. Wie wordt de volgende Jutter van het jaar? Tot vrijdag 2 december 2022 kunnen kandidaten worden aandragen voor de titel Jutter van het Jaar 2022.

Kandidaten worden vergeleken op hun bijdrage aan de stad. Wat doen zij om Den Helder mooier, leefbaarder en socialer te maken? Zijn zij een voorbeeld voor anderen? Inspireren hun verhalen om anderen aan te sporen zich ook voor de stad in te zetten?

Uit de nominatie moet blijken op welke manier de kandidaat zich het afgelopen jaar nuttig heeft gemaakt en waarom dit belangrijk was voor onze gemeente. Uit de voorgedragen kandidaten kiest een jury de winnaar. Deze wordt op maandag 2 januari 2023 door de burgemeester bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Een kandidaat nomineren kan tot uiterlijk vrijdag 2 december 2022. Dat kan via www.denhelder.nl/jutter. Of via het formulier dat op te vragen is bij het bureau kabinet via telefoon (0223) 678161 of 678162 of via de e-mailadressen: d.goudswaardt@denhelder.nl of h.van.der.werff@denhelder.nl.