Toerisme in Den Helder. Hoe denkt u hierover?

Het beleid op het gebied van toerisme in de gemeente Den Helder wordt vernieuwd. Wij nodigen u graag uit om te laten weten hoe u kijkt naar toerisme in onze gemeente. Op ingesprek.denhelder.nl staan daarom twaalf prikkelende stellingen over toerisme. Hier kunt u tot 22 juli 2024 op reageren. 

Mensen op het strandVindt u dat er meer toeristen de gemeente Den Helder moeten bezoeken? Of denkt u dit ten koste gaat van de rust? Ziet u kansen of eerder bedreigingen? Wij willen dit graag weten.

Ik zie er naar uit om met u in gesprek te gaan, zo stelt wethouder Fotigui Camara van toerisme & recreatie. Onze gemeente heeft veel te bieden aan toeristen en bezoekers. Ik benieuwd wat uw gedachten hierover zijn.

Door te reageren op de stellingen zien wij hoe u hier als inwoner of als ondernemer tegenaan kijkt. Alle reacties worden samengevat in een document dat gedeeld wordt met het college en de raad. Zo weten zij hoe u kijkt naar de stellingen. Deze informatie kunnen zij gebruiken als het beleid besproken wordt. 

U kunt tot 22 juli op de reageren op de stellingen op ingesprek.denhelder.nl. Hier vindt u ook meer informatie over waar het beleid over gaat, de stellingen en hoe we uw reacties gaan gebruiken.