Show voor mantelzorgers en meer als blijk van waardering

Mantelzorgers doen veel voor hun dierbaren. En die zorg wordt gewaardeerd. Bent u mantelzorger, dan kunt u naar de Theater Surprise Show “Zeikwijf in (mantel)zorgland” én ontvangt u een VVV-bon. Jongeren die mantelzorgen ontvangen in plaats van een VVV bon een bioscoopbon.

Pauline Redlich op podium

Voor de mantelzorgers die de voorstelling in Den Helder op 21 november 2023 niet hebben kunnen zien, is er nog een mogelijkheid om naar Schagen te gaan op 28 februari 2024. Tickets voor de voorstelling worden gereserveerd via het Mantelzorgcentrum. 

Over de show

De theater surprise show van Pauline Redlich is een unieke voorstelling over een (mantel)zorgmoeder die balanceert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken. Onderwerpen als machteloosheid, onbegrip, schaamte, schuldgevoel, eenzaamheid en levend verlies komen voorbij. Pauline zoekt het antwoord op de dringende vraag: Hoe kun je het intensieve zorgen voor je dierbare volhouden? Meer informatie vindt u op www.paulineredlich.nl.
 
Bent u mantelzorger en nog niet bekend bij het Mantelzorgcentrum? Meld u dan aan via een mail naar info@mantelzorgcentrum.nl of bel naar 085 - 018 38 90.