Rondleiding door duurzaam huis in onze gemeente

Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die u moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? Tijdens een thematour op 23 maart 2023 laat ervaren huiseigenaar Uwe Smit uit Julianadorp u graag zien hoe hij het heeft aangepakt.

Uwe Smit uit Julianadorp laat zien hoe hij het heeft aangepakt

Thematours

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden huiseigenaren u rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Uwe wordt georganiseerd in samenwerking met onze gemeente

Goede voorbereiding

Tijdens de rondleiding deelt Uwe ervaringen en tips. Ook geeft hij uitleg over hoe u kunt besparen met een hybride warmtepomp. Na de rondleiding is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met de verduurzaming van uw eigen woning.

Inschrijven

De thematour vindt plaats op donderdag 23 maart om 19:30 uur in Julianadorp. Alle inwoners uit onze gemeente zijn van harte welkom. Wilt u ook inspiratie en ideeën opdoen over verduurzaming? Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. U vindt daar ook meer informatie.