Renovatie Van Kinsbergenbrug gaat voorspoedig

De renovatiewerkzaamheden aan de Van Kinsbergenbrug zijn in volle gang. Het brugdek is gedemonteerd en naar Amsterdam gevaren voor de onderhoudswerkzaamheden. En ook in Den Helder wordt hard gewerkt om de renovatie volgens planning op te leveren.

Van Kinsbergenbrug

Planning

Op woensdag 24 november 2021 wordt het vernieuwde brugdek gemonteerd. Gedurende deze dag staan er twee grote kranen op het kruispunt N250/Havenweg. Dit betekent dat het verkeer langs de kranen wordt geleid door verkeerregelaars. Ook wordt een adviesroute voor verkeer van- en naar de TESO veerhaven ingesteld om verkeershinder op de N250 ter hoogte van de Van Kinsbergenbrug te omzeilen.

Werkzaamheden weekend

Griekspoor werkt met een strakke planning om de brug op zaterdag 4 december op te kunnen leveren. Daarom wordt er ook gewerkt in het weekend van 27 en 28 november.

Hoewel we nog niet klaar zijn, is het eind in zicht. Als alles mee zit zal zaterdag 4 december 2021 de Van Kinsbergenbrug weer open zijn voor al het verkeer.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit project, wilt u iets melden of wenst u meer informatie? Kijk op deze speciale projectpagina op de website van Port of Den Helder.