Parkeerservicebureau gaat dicht

Vrijdag 1 oktober 2021 sluiten de deuren van het Parkeerservicebureau in de Beatrixstraat voorgoed. Parkeerontheffingen voor de blauwe zone en abonnementen voor parkeergarages zijn dan alleen nog verkrijgbaar via de webshop.

Door de coronamaatregelen was het kantoor al langere tijd gesloten voor bezoek. Klanten konden alleen op afspraak terecht of hun vragen telefonisch stellen. Ook zijn in deze periode veel van de werkzaamheden gedigitaliseerd. De meeste https://www.denhelder.nl/parkerenparkeerzaken zijn nu zelf af te handelen via de webshop op www.denhelder.nl/parkeren

Parkeercontrole door handhavers

Het parkeerservicebureau werd tot voor kort ook gebruikt als uitvalsbasis voor de parkeercontroleurs. Deze huurden we in bij het bureau P1. De parkeercontrole gebeurt tegenwoordig door onze eigen gemeentelijke handhavers openbare ruimte. Zij werken gewoon vanuit het stadhuis aan de Kerkgracht.

Meer informatie

Vanaf 1 oktober kunt u met vragen over parkeerzaken contact opnemen met de klantenservice van parkeerbedrijf P1, telefoonnummer 088-1261411. Veel informatie is verder te vinden op de onze website www.denhelder.nl/parkeren. Daar vindt u ook doorverwijzingen (links) naar de website van P1 en de webshop.