Ook deze zomervakantie rijdt de Kustbus 851

Van zondag 11 juli tot en met zaterdag 21 augustus 2021 rijdt de Kustbus 851 weer in Noord-Holland Noord.
 
De zogeheten zomerlijn rijdt tijdens de zomervakantie (regio Noord) van Petten naar Den Helder. De Kustbus doet op haar route een groot aantal campings en verblijfsaccommodaties aan. Daardoor stappen reizigers veelal voor de deur op en gemakkelijk uit bij de plaats van bestemming.

Dienstregeling

De route van Kustbus 851 is gelijk aan voorgaande jaren. Dagelijks rijdt de Kustbus 851 iedere twee uur tussen Petten (Plein 1945) en Den Helder (Station). De dienstregeling kunt u raadplegen op www.overal.nl/kustbus.

Vervoerbewijzen

De reiziger kan eenvoudig reizen met de OV-chipkaart. Wanneer de reiziger geen OV-chipkaart heeft kan er vooraf online een E-ticket gekocht worden via de webshop op www.overal.nl. Daarnaast kan er ook een vervoerbewijs gekocht worden bij de chauffeur in de bus. Hiervoor is alleen pin- of creditcardbetaling mogelijk. Kijk voor een overzicht van de vervoerbewijzen op www.overal.nl/vervoerbewijzen.

De Familiedagkaart is tijdens de zomervakantie voor het actietarief van €10 verkrijgbaar bij chauffeur of in de webshop. Vaak zal dit goedkoper zijn dan andere kaartjes of een OV-chipkaart. De Familiedagkaart is geldig voor één of twee volwassenen en maximaal drie kinderen (4 t/m 11 jaar).