Ontbijt voor werkende mantelzorgers

Het Mantelzorgcentrum nodigt alle werkende mantelzorgers in onze gemeente uit voor een ontbijt in restaurant Leuk! Het ontbijt vindt plaats op donderdag 4 november 2021 om 08.00 uur.

Zorgt u, naast uw baan, ook voor uw zieke partner, kind, ouder, vriend(in) of een andere persoon die u aan het hart gaat? Dan bent u van harte welkom! Meld u vóór 15 oktober aan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Kaartje met uitnodiging

Mantelzorger in het zonnetje

Op 4 november is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zetten we dan in het zonnetje. En dat mag ook wel, want vaak cijferen mantelzorgers zich weg, of vertellen bijvoorbeeld niet dat zij mantelzorger zijn. Maar mantelzorgers mogen absoluut gezien worden! En daarom verwent het Mantelzorgcentrum deze mantelzorgers niet alleen met een heerlijk ontbijt in een prachtige omgeving, maar krijgt iedereen ook nog eens een leuke attentie mee naar huis.

Werkende mantelzorgers

Een op de vier werknemers is mantelzorger. Misschien bent u het zelf wel, maar het kan ook zijn dat uw collega mantelzorger is. Niet iedere mantelzorger vertelt dat hij of zij mantelzorger is. Met deze dag hoopt het Mantelzorgcentrum dat werknemers die ook mantelzorger zijn, hun leidinggevende en collega's laten weten dat ze mantelzorger zijn. Want alleen zo kunt u uw zorg delen en begrijpen uw collega's u beter. Meer informatie over de werkende mantelzorgers staat op de website van het Mantelzorgcentrum: www.mantelzorgcentrum.nl.