Lekker naar buiten: speelplekken genoeg

Wist u dat er in Den Helder en Julianadorp meer dan 100 speelplekken te vinden zijn? Nu het lastig is om ergens heen te gaan, is het extra leuk om nieuwe speelplekken te ontdekken. En in onze gemeente hebben we er een hoop.

Waar die dan allemaal zijn? Kijk op www.buitenspeelkaart.nl. Daar is het makkelijk opzoeken welke speelplekken er allemaal zijn. Misschien is er wel een nieuwe speelplek in de buurt, die nog onbekend was. Of is er een vlakbij vriendjes, bij opa en oma of op een plek waar jullie nog nooit zijn geweest. Ga samen op avontuur en ontdek de leukste speelplekken van Den Helder.

Hoe werkt het?

De Buitenspeelkaart werkt eenvoudig. Zoek op woonplaats, klikt op de S-button en alle speel- en sportplekken staan aangegeven op de kaart. Klik op de speel/sportplek en er verschijnt een foto.

Lekker naar buiten

Buitenspelen en bewegen is belangrijk om gelukkig en gezond te blijven!  Is het op de ene speelplek te druk? Kijk dan op www.buitenspeelkaart.nl  en zoek een andere plek. Ook leuk: organiseer een speelplekkenspeurtocht!

Rookvrij

We willen graag dat kinderen in een schone en veilige omgeving kunnen spelen. De gemeente stimuleert dan ook rookvrije speelplekken. Op een aantal grote speelplekken komen borden om aan te geven dat deze plekken rookvrij zijn.