Op dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Ook kan uw online aanvraag of melding vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Koen van Veen wordt interim-gemeentesecretaris Den Helder

De heer Koen van Veen (58) wordt interim-gemeentesecretaris van de gemeente Den Helder. Van Veen volgt Robert Reus op die per 1 september 2022 de gemeente verlaat voor een nieuwe uitdaging: gemeentesecretaris van Alkmaar.

Koen van Veen

Van Veen brengt de nodige ervaring mee naar Den Helder: hij is (reserve)officier bij de Koninklijke Landmacht, was in vier gemeenten gemeentesecretaris (Baarle-Nassau, Hattem, Opsterland en Soest) en nog onlangs interim-directeur van een samenwerkingsverband van vijf gemeenten in Zeeland.

Van Veen start op 1 augustus 2022. Tot in het eerste kwartaal van 2023 is hij de secretaris van het college van burgemeester en wethouders en de hoogste gemeenteambtenaar. Daarmee heeft de gemeente tijd om op zoek te gaan naar een vaste gemeentesecretaris.
De werving van een nieuwe gemeentesecretaris start in de loop van september 2022.