Kent u een kanjer die een jeugdlintje verdient?

Kent u een jongere in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, die zich gedurende enkele jaren vrijwillig inzet of heeft ingezet voor een buurtbewoner, een vereniging of voor de stad zonder daar zelf belang bij te hebben? Draag hem of haar dan voor!

Tekening uitreiking Jeugdlintje

Wie kan een jongere voordragen en aanmelden?

Iedereen kan een jongere voordragen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, vrienden, buren, scholen, clubs of verenigingen en ga zo maar door. Echter, elke voordracht moet worden ondersteund door minimaal twee referenties die meerderjarig zijn en geen familielid.

Hoe kun je iemand voordragen?

Het is belangrijk dat je alle gevraagde gegevens invult. Je moet dus ook twee referenties opgeven. Dat zijn personen die de voordracht ondersteunen.

Download het aanmeldingsformulier als pdf of docx-bestand:

Stuur deze ingevuld vóór maandag 25 oktober 2021 per post op naar:

Gemeente Den Helder
Bureau Kabinet / Jeugdlintjes
Postbus 36
1780 AA  DEN HELDER

Of per mail naar medewerkers van Bureau Kabinet:

Jury

Een speciaal samengestelde jury beoordeelt de ontvangen aanmeldingen en beslist  welke jongeren voor een jeugdlintje in aanmerking komen. Er worden maximaal tien jeugdlintjes uitgereikt.

De uitreiking

Burgemeester Jan de Boer en wethouder Peter de Vrij reiken op woensdag 24 november 2021 het jeugdlintje uit tijdens een feestelijke bijeenkomst in School 7!

Vragen?

Als je nog vragen hebt, kan je natuurlijk ook even bellen of mailen. Neem dan contact op met Irene Talacko of Hanneke van der Werff van de gemeente Den Helder: