Duurzaam Wonen-spreekuren gaan weer van start

Met de huidige energieprijzen is het nu extra aantrekkelijk uw koopwoning energiezuiniger te maken. Maar hoe pakt u dit het beste aan? En welke subsidies of regelingen zijn er eigenlijk? Ook dit jaar kunt u uw vragen weer voorleggen aan een adviseur tijdens de Duurzaam Wonen-spreekuren. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 16 januari 2023. Maak snel een afspraak, want het aantal plaatsen is beperkt.

persoon maak berekening

Inschrijven kan via www.duurzaambouwloket.nl/spreekuur-denhelder. Afspraken zijn mogelijk tussen 19.00 uur en 21.30 uur en duren maximaal een half uur. Het spreekuur vindt plaats in het stadhuis aan de Kerkgracht. Voor inwoners van onze gemeente is het gratis.

Onafhankelijk advies

De deskundige die uw vragen beantwoordt, is een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Hij/Zij weet alles over de mogelijkheden voor energiebesparing in woningen. Maar ook over gunstige financiële regelingen waar u van kunt profiteren. En als u, net als veel anderen, niet alle ingewikkelde woorden op uw energierekening begrijpt, legt hij/zij ze aan u uit. 

Meer informatie

Heeft u interesse, maar komt maandag 16 januari u niet uit of zit het spreekuur vol? Gedurende het jaar worden er meerdere Duurzaam Wonen-spreekuren georganiseerd. Hou de website in de gaten voor de data. Wie liever telefonisch of per mail advies wil, kan contact opnemen met de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket. Kijk daarvoor op www.duurzaambouwloket.nl/contact. Of bel naar 0223 208 000. Meer informatie vindt u op onze website www.denhelder.nl/energieadvies.