Inkoopactie isolatie eindigt op 30 juni

Voor een scherpe prijs uw eigen woning isoleren. Dat kan als u meedoet aan de inkoopactie voor isolatiemaatregelen, die we samen met het Duurzaam Bouwloket organiseren. De actie loopt nog tot en met 30 juni. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte op! Want met een geïsoleerd huis verbruikt u minder energie. Met de hoge energieprijzen is dat nu extra interessant.

Een offerte voor isolerend glas of het isoleren van uw spouwmuur, vloer of bodem kunt u aanvragen via www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie-denhelder. Na uw aanmelding komt een adviseur bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Het advies is gratis. Voor het uitvoeren van de isolatiemaatregelen werkt Duurzaam Bouwloket samen met erkende bedrijven uit de regio.

Ook subsidie mogelijk

Naast de gezamenlijke inkoopactie heeft de gemeente een subsidie voor het energiezuiniger maken van uw huis. Mogelijk komt u ook hiervoor in aanmerking. Met de subsidie wordt het financieel nog interessanter om uw woning te isoleren. Meer informatie en de voorwaarden voor de subsidie leest u op www.denhelder.nl/energiesubsidie.

Meer regelingen

Bij de gemeente kunt u, onder voorwaarden, ook geld lenen om uw huis te verduurzamen. Informatie over deze Woonlening vindt u op www.denhelder.nl/woonlening. Een overzicht van alle mogelijke regelingen krijgt u als u de subsidiecheck doet op www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck.

Nog vragen?

Heeft u vragen over de inkoopactie of andere regelingen? Of wilt u weten welke isolatiemaatregelen voor u het beste zijn? Dan kunt u het Duurzaam Bouwloket om advies vragen. Het loket is bereikbaar via telefoonnummer 072 743 39 56 en per e-mail via info@duurzaambouwloket.nl. Het advies is gratis voor inwoners van onze gemeente. Meer informatie vindt u ook op www.denhelder.nl/energieadvies.