Groot onderzoek naar koopgedrag

Onze gemeente zet zich samen met de provincie en de winkeliers in voor een aantrekkelijke binnenstad, winkelcentra en een compleet winkelaanbod in Den Helder en Julianadorp. Om dit zo goed mogelijk te doen, start begin september een groot onderzoek naar het koopgedrag van klanten. Dat onderzoek brengt in beeld waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden. Onze stad doet ook mee aan het onderzoek. I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek, onder de naam ‘Koopstromenonderzoek Randstad 2021’, uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Begin september ontvangt een groot deel van de huishoudens een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst vanaf 1 september invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 horeca-cadeaukaarten van € 25,- verloot.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.