Deuren nieuwe stadhuis gaan op maandag 25 september open

Het nieuwe stadhuis op Willemsoord gaat op maandag 25 september 2023 om 8.30 uur open. We zien zien u dan graag op Willemsoord in gebouw 66. Vanaf deze dag gaan ook de medewerkers en het college van burgemeester en wethouders aan het werk op hun nieuwe werkplek. Op zaterdag 7 oktober is er speciaal voor alle inwoners een Open Huis.

Rijksmonument gebouw 66, de voormalige mastenloods, vormt het publieke- en politieke hart met onder andere de klantenbalies, de trouw- en de raadzaal. Gebouw 72, de voormalige zeilmakerij, is ingericht als werkkantoor voor ambtenaren en het college.

Officiële opening

De officiële opening wordt op donderdag 28 september 2023 verricht door Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland. Ook spreken verschillende personen de genodigden toe.

Stadhuis gesloten vanwege verhuizing

Het stadhuis aan de Kerkgracht is op donderdag 21 september 2023 vanaf 12.00 uur en op vrijdag 22 september de hele dag gesloten. Dit vanwege de verhuizing naar het nieuwe stadhuis op Willemsoord 66. Tijdens de officiële opening op donderdag 28 september is het stadhuis gesloten vanaf 11.00 uur. Meer informatie vindt u in het bericht stadhuis gesloten vanwege verhuizing.

Open Huis

Inwoners kunnen op zaterdag 7 oktober een kijkje nemen achter de schermen van de gemeente en de gebouwen bewonderen. Van 12.00 tot 16.00 uur is er een Open Huis. Met onder meer livemuziek en kinderactiviteiten.

uitnodiging Open huis

Tekst in afbeelding 'uitnodiging open huis':

Uitnodiging: Bezoek het nieuwe stadhuis. Zaterdag 7 oktober 2023 12.00 - 16:00 uur. Kom een kijkje nemen in gebouwen 66 & 72. Met livemuziek en kinderactiviteiten.

Mijlpaal

Wethouder Michiel Wouters is verheugd met deze mijlpaal: “Eindelijk is het dan zo ver: de langverwachte opening van ons nieuwe stadhuis. Ik ben heel blij dat we in september de deuren voor onze inwoners kunnen openen en ik nodig iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. Namens het college bedank ik alle betrokkenen voor hun inzet en steun bij het realiseren van ons prachtige nieuwe onderkomen.”

Stadhuis Entree