Op dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Ook kan uw online aanvraag of melding vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Contract voor goedkope energie blijft mogelijk

Vorige week stond op onze website het artikel ‘Bespaar op uw energiekosten’. De gemeente Den Helder biedt daarin mensen met een kleine beurs (inkomen tot maximaal 120% van het sociaal minimum) de mogelijkheid om advies te krijgen over hun huidige energiecontract en het energieaanbod via Goedkope Energie.

Mogelijk heeft u sindsdien geprobeerd een goedkoper energiecontract te sluiten. Dat bleek het afgelopen weekend helaas niet mogelijk. Inmiddels is die mogelijkheid er wel weer. Twee aanbieders bieden namelijk opnieuw goedkopere energiecontracten aan.
Op de website www.gezondverzekerd.nl geeft Gezondverzekerd.nl - Goedkope Energie, advies en tips om uw energiekosten te verlagen. Ook vindt u hier informatie of kunt u in gesprek over uw energiecontract.

Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389.