Column college

Met deze column geven we u elke twee weken een inkijkje in de wereld van het college van burgemeester en wethouders. Zij staan midden in de samenleving en werken dagelijks aan de kansen en uitdagingen in onze gemeente. Zij schrijven over actuele onderwerpen, die ook voor u belangrijk kunnen zijn. Wilt u reageren op deze column? Stuur dan een mail naar communicatie@denhelder.nl onder vermelding van ‘Column college’.

Tessa AugustijnBeste lezer,  

Samen met mijn collega's in het gemeentebestuur doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gemeente Den Helder een fijne plek is om te wonen, werken, leren én erop uit te gaan. Ook vinden we het belangrijk dat onze dienstverlening van goede kwaliteit is. 

Een manier waarop wij als college met u in contact willen blijven, is door middel van deze column. Zo gaan we in de komende maanden met u delen wat ons bezighoudt en hoe wij werken.  De gemeente doet namelijk ontzettend veel. We geven u graag, via onze ogen, een kijkje in de keuken.

We willen u goed informeren over wat er hier gebeurt en wat wij als bestuur doen om deze prachtige gemeente niet alleen leefbaar te houden, maar nog beter en mooier te maken. Daarbij leggen wij u uit welke keuzes we maken en waarom we die keuzes maken. En we vertellen u waarom bepaalde zaken soms langer duren of meer geld kosten dan u misschien had verwacht. Ook delen we persoonlijke ervaringen. Wie zijn we en wat drijft ons? 

We willen u bij de ontwikkelingen in onze gemeente betrekken. Samen kunnen we meer bereiken dan alleen. We nodigen u dan ook van harte uit om uw ideeën, meningen en vragen met ons te delen. Wat vindt u belangrijk? 

Met deze column willen we u laten zien dat we er voor ú zijn. Dat we met u meedenken en ons inzetten voor een betere toekomst voor ons allemaal. 

Hartelijke groet,
Tessa Augustijn, wethouder 
Verkeer en vervoer , Economie, Inclusie, Samenwerkende gemeente en Communicatie