Café Bom dia grote winnaar actie Dag van de Ondernemer

Met maar liefst 84 van de 375 stemmen is Café Bom dia, van Marco Couto Martins en Ilse Riteco, op de eerste plaats van de Dag van de Ondernemer-actie geëindigd.

Marco Couto Martins en Ilse Riteco van Café Bom dia: ‘Geweldig! Wat een mooie waardering van onze klanten.’

Marco Couto Martins, Ilse Riteco en wethouder Kees Visser

Naast Bom dia hebben Diverzo, The Crazy Chicken, VSK (Veiligheid en Schadebeperking door Kennis), schoonheidssalon De Zeespiegel en Mensendieckpraktijk Den Helder de meeste stemmen ontvangen.  Doel van deze actie was om ondernemers uit Den Helder in het zonnetje te zetten. En hen te bedanken voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen. Volgens de stemmers op ingesprek.denhelder.nl zijn dit dé topondernemers van de gemeente Den Helder die uitblinken in ondernemerschap, klantvriendelijkheid en doorzettingsvermogen.  

Wethouder Kees Visser ging langs met taart en een verrassingspakket bij Café Bom dia, The Crazy Chicken en Diverzo. Wethouder Michiel Wouters bracht taart en een verrassingspakket langs bij VSK, Schoonheidssalon de Zeespiegel en Mensendieckpraktijk Den Helder. De taart van Dunselman en het verrassingspakket van de Helderse Vallei vielen in heel goede aarde!

Bijna 400 deelnemers hebben meegedaan aan de Dag van de Ondernemer-actie op ingesprek.denhelder.nl. Er zijn 23 ondernemers aangedragen en 375 mensen brachten hun stem uit op een van de genomineerde ondernemers.

Sievert Ahlers van The Crazy Chicken: ‘De waardering van de klanten is het mooiste compliment!’

Sievert Ahlers en wethouder Kees Visser

Kim Laan van Diverzo: ‘Fijn als het gewaardeerd wordt wat je doet.’

Wethouder Kees Visser en  Kim Laan

Naomie van der Vleut van Mensendieckpraktijk Den Helder: ‘Ik vind het geweldig en waardeer dit gebaar.enorm.’

Wethouder Michiel Wouters en Naomie van der Vleut

VSK van André van Groessen en George Neperus: ‘We zijn een klein bedrijf maar doen veel in de regio. ‘Het voelt toch als een stukje waardering.’

Wethouder Michiel Wouters, André van Groessen en George Neperus

Karin Weemhoff-Dol en Femke Nieuwenhuis van schoonheidssalon De Zeespiegel: ‘Normaliter verzorgen wij voor onze klanten behandelingen met een mooi vooruitzicht! Leuk dat met deze uitverkiezing de rollen nu omgedraaid zijn.’

Wethouder Michiel Wouterss, Karin Weemhoff-Dol en Femke Nieuwenhuis