Beveiligd e-mailen en bestanden delen

U kunt ons e-mailen via het contactformulier. Of beveiligd e-mailen bij vertrouwelijke gegevens.

Wilt u privacygevoelige informatie naar ons sturen? Bijvoorbeeld informatie met patiëntgegevens, BSN-nummers of financiële gegevens?

Met ZIVVER kunt u veilig e-mailen en bestanden uitwisselen met de gemeente Den Helder. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Daarnaast voorkomt het dat we gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Start beveiligd mailen

Veelgestelde vragen over beveiligd mailen

Hoe open ik een mail die verstuurd is met ZIVVER?

Heeft u een e-mail ontvangen met ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link ‘Klik voor bericht’ te klikken. Eventueel moet u nog een sms-code of een wachtwoord invoeren (zie hieronder).

Bericht openen met een sms-code

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. U krijgt een code per SMS toegestuurd. Klik op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ en vul de code in. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een wachtwoord

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. U ontvangt in een aparte mail een wachtwoord. Klik op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ en vul het wachtwoord in. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat met ZIVVER is verstuurd?

Onder het ontvangen bericht kunt u direct een antwoord typen. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Wijzigingen kunt u doorgeven aan de desbetreffende contactpersoon van de gemeente.